Mål og måling i sosiale medier


Hvis du vil ha gode resultater i sosiale medier, må du sette gode mål.

Målene du setter avgjør hvilken effekt du får av ressursene du bruker i sosiale medier. Derfor er det viktig at du setter gode mål, og at du bruker innsikt-verktøyene som er tilgjengelig på de ulike plattformene til å kontinuerlig forbedre deg.

I dette kurset lærer du hvordan du gjør det!

Hva er gode mål? Hva bør du måle på de ulike plattformene? Hvilke verktøy bør du bruke? Dette er noen av spørsmålene du får svar på i dette kurset.

Du får også en detaljert gjennomgang av hva du kan måle på de ulike plattformene og hvordan du gjør det. Du får tips om hvilke målekriterier du kan bruke for å sammenligne resultatene på tvers av de ulike plattformene, og hvilke data du får fra hver av dem.

Kurset varer i ca. 2,5 timer, og består av fire deler med til sammen 24 leksjoner:

  • Hva er gode mål? I denne delen av kurset lærer du hva som kjennetegner gode mål, og hvordan du skal velge de riktige målene for din virksomhet.
  • Hvordan måler du? Du lærer hva som kan og bør måles på Facebook, Instagram, Twitter og de andre populære plattformene. Du får tips om gode verktøy som hjelper deg å måle, og hvordan du kan måle resultater utenfor plattformene.
  • Hvordan du bruker måling til å forbedre resultatene. Her lærer du hvordan du konverterer måleresultatene til konkrete endringer som forbedrer resultatene dine.
  • Lag en plan. Til slutt lærer du hvordan du kan strukturere mål, målgrupper og målekriterien i en plan.

Kurset koster kr. 1.990,- (1.592,- + MVA).

Kjøp tilgang til kurset

I dette kurset får du 24 leksjoner som gir deg kunnskapen du trenger for å få bedre effekt av ressursene du bruker på sosiale medier.


I tillegg til å lære hvordan du setter gode mål, får du en detaljert gjennomgang av hva du kan måle og hvordan du måler de viktigste kanalene i sosiale medier.


Du får også tips om hvordan du bruker resultatene til å forbedre effekten du får av sosiale medier, og hvordan du lager en god plan.